Reservedele

Reservedele til vakuumtoiletter

Lager er helt nødvendigt for at man ikke skal vente i flere uger på at få en lille “stump”. Derfor er vi lagerførende på alle tidligere modeller fra Ifö, Electrolux og Evac. Herudover er vi selvfølgelig lagerførende på reservedele til nye toiletter fra Evac, Evac Sumpdrain´s samt diverse Evac Interface´s.

Evac Optima 5 og Evac 910

Evac´s nuværende sortiment af moderne lyddæmpede toiletter.

Se reservedelsliste - Tryk her

Evac 90 og Evac 900

Evac´s tidligere modeller – Gulvmodellerne kendes ved at aktiveringsknappen er en sølvknap på siden af toilettet.

Se reservedelsliste – Tryk her

Ifö Vakuumtoiletter

Modellen kendes ved at aktiveringsknappen er en plastknap midt i porcelænsskålen (tryk eller træk). Ifö hvor man trækker i aktiveringsknappen findes der ingen reservedele til - Ved funktionsfejl skal indmaden skiftes med et Inclick 1, uagtet at der kan stå Evac på aktiveringsknappen. Såfremt du trykker på aktiveringsknappen, så er indmaden Evac Inclick og der forefindes standardreservedele samt nye softclose-sæder (model Luna).

Se mere om Evac Inclick 1 – Tryk her

Electrolux Vakuumtoiletter

Modellerne kendes ved at aktiveringsknappen (typisk en sølvknap) sidder midt på toilettet i en plastkappe. Til Electrolux har vi de fleste gummidele til - Det er ikke muligt at få plastdele til dette toilet længere.

En stor del af disse toiletter er nu ved at være 40-50 år gamle og er derfor nedslidste i alle de mekaniske plastdele – Kig på plastdelene og overvej derfor nøje om en reperation kan betale sig før der ofres nye reservedele på så gammelt et toilet. Der kan ikke skaffes nye originale toiletsæder til Electrolux, men visse standardsæder passer til modellen. Det skal være den type der har “multi-beslag”. 

Se gamle reservedelslister fra Electrolux – Tryk her